ادامه تصمیمگیریهای سفیر پاکستان در کابل؛ کمال ناصر اصولی از وزارت خارجه طالبان خواسته است که جلو منصورخان را بگیرد!

آسواکانیوز(شنبه/۱اسد/۱۴۰۱): پس از دیدارهای پیهم سفیر پاکستان با مقامها در کابل، کمال ناصر اصولی، عضو پیشین پارلمان افغانستان که به تازهگی به کشور بازگشته است، از وزارت خارجه حکومت سرپرست طالبان خواسته است که جلو تصمیمگیریهای سفیر پاکستان در امور داخلی افغانستان را بگیرد.
کمال ناصر اصولی در حالی از عملکرد منصور احمدخان، سفیر پاکستان انتقاد میکند که آقای منصور از ملاقاتش با سفیر چین و گفتگو در مورد وضعیت اقتصادی افغانستان خبر داده بود.
آقای اصولی گفته است که هیچ دیپلومات خارجی حق ندارد در امور داخلی یک کشور تصمیم یا نشست برگزار کند.
سفیر پاکستان صبح امروز از ملاقاتش با مارکس پوتزل، سرپرست یوناما و سفیر چین در کابل خبر داده بود.
کمال ناصر اصولی خودش نیز چندی پیش توسط کمیسیون دعوت طالبان به کشور بازگشت و اکنون به وزارت خارجه حکومت سرپرست طالبان مشوره داده است که جلو خودسریهای سفیر پاکستان را بگیرد.