افغانستانمنطقه

وزارت دفاع ط‌البان: واخان بدخشان تحت کنترول است!

آسواکانیوز(پنج‌شنبه/۶اسد/۱۴۰۱): پس از ادعا‌ واگذاری منطقه‌ای مرزی ولسوالی واخان ولایت بدخشان به پاکستان، وزارت دفاع ط‌البان این ادعاها رد کرده و واگذاری این منطقه را شایعه خوانده است.

وزارت دفاع ط‌البان روز پنج‌شنبه، ۶اسد با نشر اعلامیه گفته است که مسوولان فرقه عمر «ثالث» و لوای هشتم از سرحد بورغیل در ولسوالی واخان بدخشان دیدار کرده اند.

سرحد بورغیل منطقه‌ای از ولسوالی واخان است که به عنوان مرز میان پاکستان و افغانستان شناخته می‌شود.

در این اعلامیه آمده است که ساحات مرزی در واخان تحت کنترول نیروهای ط‌البان است و هیچ گونه مشکل پیش نیامده است.

این درحالی است که گزارش‌ها از واگذاری منطقه واخان به پاکستان سوژه کاربران شبکه‌های اجتماعی شده است.

نوار تصویری که از سوی نیروهای ط‌البان نشر شد، نشان می‌دهد که آنان نشانه‌سنگ پاکستان را در این منطقه از بین می‌برند.

شماری از کارشناسان می‌گویند که پاکستان میخواهد از طریق واخان به آسایه میانه وصل شود و این درخواست را از حکومت حامد کرزی نیز مطرح کرده بودند.

مقالات مرتبط

جواب دهید

Back to top button