افغانستانجهانمنطقه

خبرهای مهم افغانستان، منطقه و جهان در جریان دوازده ساعت گذشته!

آسواکانیوز(چهارشنبه/۲۶ اسد/۱۴۰۱): خبرهای مهم را در این بخش به صورت خلاصه مرور کنید.

  • وزارت دفاع سرپرست حکومت ط‌البان در خبرنامه‌ای می‌گوید، که مولوی مهدی مجاهد، از فرمانده‌هان مخالف ط‌البان در ولایت سرپل را کشته‌اند.
  • رهبری حکومت ط‌البان فردا پنج‌شنبه، ۲۷اسد یک نشست بزرگ را با حضور سران حکومت سرپرست و مقام‌های حکومت پیشین در ولایت قندهار برگزار می‌کنند.
  • وزارت دولت در امور رسیده‌گی به حوادث می‌گوید، که رویداد‌های طبیعی در جریان یک هفته پسین جان ۱۰۴ شهروند افغان را در ولایت‌های مختلف افغانستان گرفته است.
  • حسین کاظم قمی نماینده ایران در امور افغانستان می‌گوید که جبهه مقاومت یکی از واقعیت‌های افغانستان است.
  • زلمی خلیل‌زاد، فرستاده پیشین آمریکا برای افغانستان در مصاحبه با «رسانه‌ آکسیوس» می‌گوید، اگر اشرف غنی، رییس جمهوری پیشین از افغانستان فرار نمی‌کرد، امیدی برای تقسیم قدرت با ط‌البان وجود داشت.
  • در یک سال پسین ۳۲۵۵ تن در کابل در پیوند به جرم‌های جنایی بازداشت شده‌اند.
  • وزارت معارف: برخی از پروسه‌های طرح بازگشایی مکاتب دختران سال‌ها زمان می‌برد.
  • مسوولان‌ حکومت محلی جوزجان می‌گویند که آتش سوزی در قریه بالا مردیان ولسوالی فیض‌آباد این ولایت هم‌چنان ادامه دارد.
  • سناتور آمریکایی: هر لحظه احتمال حمله از خاک افغانستان به آمریکا و متحدانش وجود دارد.
  • ایلان ماسک: باشگاه ورزشی منچستر یونایتید را می‎‌خرم.

مقالات مرتبط

جواب دهید

Back to top button