
آسواکانیوز(سهشنبه/۸سنبله/۱۴۰۱): خبرهای مهم را در این بخش به صورت خلاصه مرور کنید.
- فردا چهارشنبه، ۹سنبله از بهر نخستین سالروز خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان رخصتی عمومی اعلام شده است.
- وزیر مالیه طالبان: طی یک سال گذشته ۱۳۵ میلیارد افغانی جمعآوری شده است.
- بانک مرکزی افغانستان اعلام کرده است که ۴۰ میلیون دالر پول نقد کمکهای بشردوستانه به کابل رسیده و به یکی از بانکهای خصوصی منتقل شده است.
- منابع میگویند که یک عالم دین در مرکز ولایت کاپیسا از سوی افراد مسلح نا شناس پیش از چاشت روزسهشنبه، ۸سنبله ترور شده است.
- سرپرست نمایندگی سازمان ملل در افغانستان «یوناما» به ولایت بدخشان سفر کرده است.
- نور الدین عزیزی، سرپرست وطارت صنعت و تجارت حکومت سرپرست طالبان میگوید، که قالین هویت ملی افغانان است.
- سرپرست یوناما در سازمان ملل گفته است که طالبان با بحران حکومتداری مواجه اند.
- تنشهای مسلحانه در عراق میان نیروهای دولتی و حامیان مقتدی صدر، روحانی پرنفوذ شیعه مذهب در پایتخت این کشور تا اکنون ۳۰ کشته و بیش از ۸۰۰ زخمی برجا گذاشته است.
- نماینده چین در سازمان ملل: داعش در افغانستان در حال رشد است.
- مایک پمپئو، وزیر خارجه پیشین آمریکا در حالی که یک سال از خروج نیروهای نظامی این کشور از افغانستان میگذرد، هشدار داده است که احتمال دارد افغانستان حملهای مشابه یازده سپتامبر به آمریکا صورت گیرد.